Om Natures Help

Natures-Help Er Europæisk Distributør Og Forhandler Af Det Dansk-Amerikanske High-End Brand Neurogan.

Neurogan producerer høj kvalitets CBD-produkter af økologisk dyrket højkvalitets hamp. Virksomheden er blandt de førende brands inden for CBD-produkter og er et af de få brands, som er på forkant med den kraftigt stigende interesse for CBD. 

Neurogan har formået og forstået – via deres konstante, innovative og miljøvenlige produktudvikling – at skabe et top kvalitetsprodukt for at imødekomme den enorme og stigende interesse for CBD. Ikke kun i EU, men over hele verden.

Alle produkter er testet af uvildige testlaboratorier som sikrer, at indholdet og kvaliteten af produkterne altid er den samme – og ikke mindst, at alle produkter er fri for pesticider, tungmetaller og kemikalier. 

Sikkerhed Fremfor Alt

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden af vores produkter. Derfor bliver alle vores produkt altid testet af uvildige testlaboratorier som sikrer, at indholdet og kvaliteten af vores produkter altid er den samme, samt at alle vores produkter er fri for pesticider, tungmetaller og kemikalier.

Alle vores hudplejeprodukter er registrerede i den fælles Europæiske Kosmetikdatabase (CPNP). Vi har sikkerheds- og laboratorierapporter, som er din garanti for, at alle produkterne indeholder godkendte ingredienser og max. indeholder 0,2% THC. 

Produkterne har desuden adskillige certificeringer, heriblandt det anerkendte “USDA Organic”, “Kosher” og “Vegan”. Fremstillingsprocessen er GMP certificeret, igen din garanti for et kvalitetsprodukt.

Natures-Help

Natures-Help er en europæisk virksomhed placeret i Danmark. Virksomheden er opstartet af personer, som på egen krop selv har testet CBD-produkterne, og som af denne grund altid kan stå inde for kvaliteten heraf. Vi har en ambition, forhåbning og et ønske om, at du tager CBD-produkterne til dig, som en helt naturlig del af at passe og pleje din krop og sjæl mod livets udfordringer.

Uanset om du har behov for vejledning i anvendelse af produkterne, spørgsmål omkring produkterne, spørgsmål til levering eller andet, så vil vi hos Natures-Help.eu altid gøre vores allerbedste for, at du har en god fornemmelse samt ro i maven, når du køber dine CBD-produkter hos os.

Hos Natures-Help arbejder vi ud fra en klar mission, som handler om altid at levere de bedste CBD-produkter som muligt. Som samarbejdspartner med Neurogan i hele Europa, er vi stillet stærkt i forhold til altid at kunne opfylde vores mission. Med det anerkendte “Neurogan” i ryggen, som altid

har været repræsentant for state-of-the-art produkter, er vi derfor sikre på, at vi fremover også vil kunne tilbyde jer europas bedste CBD produkter.

Kontakt os

Har du spørgsmål til til os eller til vores produkter, så er du altid meget velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål. Du kan kontakte os via telefon 70 60 52 56 eller på vores mail info@natures-help.eu.